19. apríla 2015

Baklažánové rolky s ricottou

Chutné predjedlo, ktorým nemôžte nič pokaziť.

Ingrediencie:
- baklažán
- ricotta
- tvrdý syr
- jarná cibuľka
- pažítka
- citrónová stáva
- cesnak
- soľ, korenie



Postup:
Baklažán nakrájame pozdĺžne na tenké plátky, nasolíme a necháme chvíľu odstáť. Zatiaľ si v miske zmiešame ricottu, nastrúhaný tvrdý syr, trošku jarnej cibuľky, pažítku, pár kvapiek citrónovej šťavy soľ a biele korenie.
Keď už baklažán pustil vodu, osušíme utierkami. Na grilovaciu panvicu dáme pár kvapiek olivového oleja a nadrobno nasekaný cesnačik. Plátky baklažánu ugrilujeme z oboch strán. Potom už iba dáme ricottovu zmes na plátok a zarolujeme. 

Hotovo!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára