8. mája 2013
Losos s olivovo-tymianovou tapenádou a zemiakovou kašou
Ingrediencie:
- losos
- čierne olivy
- 1 citrón
- čerstvý tymián
- strúhanka
- cesnak
- korenie na ryby
- zemiaky
Postup:
Losos okoreníme korením na ryby. V miske nasekáme na drobno čierne olivy, cesnak a tymián. Pridáme strúhanku, citrónovú šťavu a kvapku oliv. oleja. Túto zmes naukladáme na lososa. Vložíme na pekáč a k lososu dáme piecť aj štvrťky citrónu.
Zemiakovú kašu spravíme klasický. Dáme variť zemiaky do mäkká. Po uvarení pridáme trochu masla, mlieka, bieleho korenia a soli. Rozmixujeme.
Hotovo!
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára