14. januára 2015

Špenátové cestoviny so schwartzwaldskou šunkou a parmezánom

Rýchla, ľahká večera hotová za 10min

Ingrediencie:
- tagliatelle (ja som použila cesnakové tagliatelle)
- mrazený, nasekaný špenát
- cibuľa
- schwartzwaldská šunka
- parmezán
- šľahačková smotana (nad 30%)
- soľ, korenie, bazalka



Postup na dve porcie:
Najprv dáme rozmraziť polovicu špenátu. Dáme variť tagliatelle. V kastróli opražíme cibuľu a hodíme doň špenát. Podlejeme 100 až 150ml šľahačkovej smotany. Varíme do zhustnutia. Pridáme soľ, korenie, bazalku. Pridáme k uvareným cestovinám a podávame so swartzwaldskou šunkou a veľa parmezánom.

Dobrú chuť!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára